Taarten

Taarten-5
Les patissiers is een ambachtelijk bedrijf, dat taarten verkoop aan horecabedrijven en particulieren. Onze specialiteiten zijn vrij onbekend in Nederland wat ons bedrijf uniek maakt. De oorsprong van onze specialiteiten, gezocht in de oude familie receptenboeken, zijn afkomstig uit het Midden Oosten, Israel, Spanje en Latijns Amerika Les patissiers heeft ook een assortimentkaart van biologische taarten van hoog kwaliteit met zeer schappelijke prijzen.

 

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de afkomst van de grondstoffen. Het gebruik van vers, seizoensafhankelijke, verantwoorde en ecologische producten speelt een belangrijke rol in het bedrijf. Dat is onze bijdrage aan een beter milieu en een gezonde en verantwoorde keuken.. Dat taarten en gebak vers moeten zijn is het duidelijk. Een vereist om dat te kunnen garanderen is alles te maken uitsluitend op bestelling.
Bestellingen van taarten of petitfours 1 dag van tevoren plaatsen en voor 11 uur!

 


 

 

 

taarten prijzen

Prijs

Appeltaart

Volkoren of tarwebloem, boter, geraspte citroen en suiker.

17.50

Wiener Sachertorte

Chocoladebeslag gevuld met jam en afgewerkt met Callebaut chocoladecoverture.

20.50

carrot cake

Wortelrasp, amandel, hazelnoten, suiker, kaneel, eieren, afgewerkt met marsepein.

20.50

Tiramisu taart

Chocoladekapsel gedrenkt in espressokoffie en likeur, gevuld met een mousse van gepasteuriseerd eigeel, slagroom, afgewerkt met chocoladecoverture.

21.50

Mascarpone taart

Koekjesbodem met een zeer verfijnd mascarpone crème afgewerkt met bosvruchten.

20.50

Mokkataart

biscuitdeeg gedrenkt in koffielikeur met een vulling van mokka crème, afgewerkt met walnoten of pistache.

20.00

Sinaasappel moussetaart

Met een biscuitbodem en een verfijnde sinasappelmousse.

18.50

Banaan kokos roomkaastaart

Bodem van chocolade en biscuitskoekjes gevuld met een luchtige crème van roomkaas, boter en kokos.

21.50

Witte chocolade- abrikozentaart

Witte chocolademousse op een cakebodem met witte chocolade en abrikozenjam.

22.50

Witte chocolade truffeltaart

Bereid met een chocolade bavaroise van Belgische chocolade, afgewerkt met heerlijke slagroomtruffels.

22.00

Charlotte Royaal

Kapsel van biscuitrolletjes gevuld met een vruchtenmousse naar keuze.

19.50

Kwark vruchtentaart

Slagroom en kwark afgewerkt met verse vruchten naar keuze.

18.50

DÉlice au cassis

Fijne mousse van bosbessen op een bodem van biscuitdeeg.

18.50

milhojas

Lekkernij uit Chili, in laagjes bewerkte boterdeeg gevuld met een karamel crème.

25.00

Chocolade – cognactaart

Bodem van gemberkoekjes, pure chocolade en boter en een vulling van mascarpone, pure chocolade, cognac en gepasteuriseerde eieren.

23.00

Italiaanse merengue

Taart met mascarpone crème en fruit.

22.50

Kruimel-kwarktaart

Vanillekwark met een bodem van in rum gedrenkte rozijnen en mandarijnen.

19.50

Vruchten kwarktaart

Kwark bavaroise met biscuitbodem en fruit naar keuze.

17.00

Limoen crÈme

Mascarpone en limoen crème op een mueslibodem.

18.50

Cheesecake

Met citroenyoghurt crème.

20.50

Croquembouche

Soezen gevuld met mango crème en verse frambozen.

24.50

Site designed by Galaxia Lab