Petit fours

petit-four-4
Een petitfour is een klein gebakje dat uit verschillende soorten, smaken en vormen bestaat. De éénhapsgebakjes worden vaak gebruikt bij een high tea, waar men van meerdere kleine hapjes geniet. Men gebruik ook in plaats van een bruidstaart of als bedankje.

 


 


Petit fours

Euro’s 1,50 p/s :

Délice au ananas

Délice au cassis

Euro’s 2,50 p/s :

Caramel ( specialiteit uit Chili en Argentinie)

Witte chocolade crème met vers fruit

Italiaanse meringue gevuld met mangocrème

Tiramisu/chocolade, afgewerkt met chocoladekrul

Le chou à la crème (soesjes) gevuld met Italiaanse crème en vers fruit

Euro,s 3,00 p/s

Vanillebavarois afgewerkt met een gelei van mint liqueur en meloen

Cognac/chocolade

Cassatta Siciliana met walnoten en pistache

Mokka/ walnoten

Sinascrème afgewerkt met marsepein

Gemaakt van biscuitdeeg, Savoardi lange vingers en paté brissé

Een petit four is een klein gebakje dat uit verschillende soorten, smaken en vormen bestaat. De éénhapsgebakjes worden vaak gebruikt bij een high tea, waar men van meerdere kleine hapjes geniet. Men gebruik ook in plaats van een bruidstaart of als bedankje.

Site designed by Galaxia Lab