Over ons

WELKOM OP DE SITE VAN LES PATISSIERS

 

Les Patissiers is een familiebedrijf met een ambachtelijk karakter dat sinds 1992 luxe verse taarten vervaardigd met gebruik van verse en biologische ingrediënten.
De catering heeft in deze jaren een belangrijke rol in het bedrijf gekregen. Hierdoor werd uitbreiding een vereiste. Al jaren brengen wij onze taarten en catering naar bedrijven en particulieren overal in Nederland.

 

bruidstaarten

Het assortiment – Joods, Italiaans, Arabisch, Zuid Amerikaans, Zuid en Noord-Europees is verrassend en bijna uniek. Wij werken namelijk met recepten van onze voorouders die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Alle producten worden alleen op bestelling gemaakt, zo kunnen wij waarborgen dat het product zo vers mogelijk bij u aankomt. Wij werken dus niet met voorraden!

 

U kunt uw bestelling van taart en gebak een dag van tevoren (voor 14.00 uur) aan ons doorgeven. Voor bruidstaarten of een compleet arrangement dient uw bestelling minstens 2 weken van tevoren bij ons binnen te zijn. Voor een kleine catering is een paar dagen van tevoren al genoeg.
Wij zijn erg flexibel en als het mogelijk is proberen wij u altijd van dienst te zijn.
Wij leveren o.a. aan café de Doffer, Crea café, café L’affiche, Restaurant Luna.

 

Onze trouwe klanten zijn onze beste visitekaart.


Site designed by PRAXIA