Biologisch brood

Focaccia

Wij maken brood alleen maar als begeleiding van onze Tapas en catering. Wij hebben wel een broodjeskaart met onze zelfgemaakte brood. Onze brood voldoet aan alle eisen van de biologische bakkerijen. Het gebruiken van uitsluitend biologische grondstoffen, met mineraalwater, zonder toevoegingen en in een speciale en aparte ruimte gemaakt. Voor meer informatie, bel of schrijf ons.
 

Broodkaart

Bruinbrood

Bruinbrood met olijven

Bruinbrood met walnoten

Bruinbrood met olijven en gedroogde tomaten

Bruinbrood met oregano en knoflook

Wit brood

Witbrood met oregano en olijven

Witbrood met pesto

Mozzarella, pesto en tomaat York ham met sla en guacamole Serrano ham met allioli Tonijn salade Cheese crème met tuinkruiden Cheese crème met tuinkruiden en gerookte zalm
Kip met allioli, tomaat en sla
Kip, allioli, gegrilde paprika en avocadocrème
Gezond, met oude of jonge kaas (vegetarisch)

line

Zelfgemaakte biologische broodjes met Serrano ham, mozzarella, kip, bief, vis en kaas. Sla, rucola, radijs, avocado en tomaten. De ingrediënten om een lunch of ontbijt erg speciaal te maken.
Een heerlijke tussendoortje tijdens een vergadering of als op het werk iets te vieren valt. Ook voor thuis natuurlijk. Een heerlijke verrassende lunch met familie of vrienden is altijd leuk en maakt de sfeer compleet. Bij ons kunt u ook verrassende en aparte zelfgemaakte broodjes bestellen Onze kaart werd zorgvuldig samengesteld voor al die speciale gelegenheden. 3 dagen van tevoren bestellen is noodzakelijk.

 


Site designed by PRAXIA